Mgr inż. Paweł Horowskidietetyk. Absolwent studiów magisterskich z zakresu dietetyki, absolwent technologii żywności i żywienia człowieka oraz studiów podyplomowych z zarządzania jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym. Doświadczenie zawodowe zdobywał podczas odbywania staży i praktyk m. in. w szpitalu Kopernika w Krakowie, poradni dietetycznej Dietetyk 24 oraz w Domu Pomocy Społecznej w Nowy Sączu Jest certyfikowanym audytorem systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, posiada certyfikaty w zakresie przestrzegania standardów BRC i IFS. Przygotowuje jadłospisy redukcyjne, dla osób uprawiających sporty siłowe i wytrzymałościowe z uwzględnieniem ewentualnych, stwierdzonych jednostek chorobowych. Opracowane jadłospisy zawierają gotowe przepisy oraz niezbędną listę produktów żywieniowych.
W opracowywaniu najlepszej diety bazuje na dokładnej analizie składu ciała za pomocą profesjonalnego sprzętu, pomiaru wzrostu i ciśnienia krwi, przeanalizowaniu wyników badań morfologicznych krwi, omówieniu z pacjentem popełnianych błędów żywieniowych, przeprowadzeniu wywiadu żywieniowego, a następnie – zaproponowanie planu działania.