117 ekstraktów i 178 molekuł
orzech arachidowy, orzech laskowy, orzech włoski, orzech nerkowca, orzech brazylijski, orzech pekan, makadamia, pistacja, migdał, sezam, nasiona dyni, nasiona słonecznika, nasiona maku, nasiona kozieradki pospolitej, nasiona łubinu, soja, ciecierzyca, soczewica, fasola biała, groch, alternaria alternata, aspergillus fumigatus, cladosporium herbarum, malassezia sympodialis, penicillium chrysogenum, brzoza brodawkowata, olsza czarna, oliwka, leszczyna, platan klonolistny, jesion wyniosły, cyprys (arizoński), cyprys (wiecznie zielony), palma daktylowa, akacja, kryptomeria japońska, buk zwyczajny, orzech włoski, jałowiec, morwa czerwona, topola czarna, wiąz pospolity, morwa papierowa, bożodrzew gruczołowaty, biomia tropicalis, dermatophagoides pteronyssinus, acarus siro, rozkruszek drobny, glycyphagus domesticus, lepidoglyphus destructor, wołowina, mięso końskie, mięso kurze, mięso indycze, mięso królicze, mięso owcze, wieprzowina, świerszcz domowy, mącznik młynarek, szarańcza wędrowna, pies, kot, świnka morska, chomik dżungarski, mysz domowa, szczur, nabłonek króliczy, nabłonek krowi, nabłonek koński, nabłonek świni, nabłonek owczy, nabłonek kozi, jad pszczeli, jad klecanki rdzaworożnej, jad osy pospolitej, jad szerszenia, karaluch, karaluch amerykański, mrówka ognista, seler, marchew, pomidor, cebula, czosnek, awokado, ziemniak, gorczyca, papryka, kminek, oregano, pietruszka, anyż, kiwi, jabłko, papaja, pomarańcza, melon, figa, truskawka, mango, banan, brzoskwinia, wiśnia, gruszka, borówka czarna, winogrona, nicienie, karp, dorsz atlantycki, łosoś, tuńczyk, krab, homar, kałamarnica, omułek jadalny, ostryga, krewetka biała, krewetka północna, krewetka tygrysia, przegrzebek, małż, śledź atlantycki, makrela atlantycka, garnela pospolita, miecznik, płaszczka kolczasta, lateks, fikus, drożdże piekarnicze, europejski obrzeżek gołębi
orzech arachidowy, orzech laskowy, orzech włoski, orzech nerkowca, orzech brazylijski, orzech pekan, makadamia, pistacja, migdał, sezam, nasiona dyni, nasiona słonecznika, nasiona maku, nasiona kozieradki pospolitej, nasiona łubinu, soja, ciecierzyca, soczewica, fasola biała, groch, alternaria alternata, aspergillus fumigatus, cladosporium herbarum, malassezia sympodialis, penicillium chrysogenum, brzoza brodawkowata, olsza czarna, oliwka, leszczyna, platan klonolistny, jesion wyniosły, cyprys (arizoński), cyprys (wiecznie zielony), palma daktylowa, akacja, kryptomeria japońska, buk zwyczajny, orzech włoski, jałowiec, morwa czerwona, topola czarna, wiąz pospolity, morwa papierowa, bożodrzew gruczołowaty, biomia tropicalis, dermatophagoides pteronyssinus, acarus siro, rozkruszek drobny, glycyphagus domesticus, lepidoglyphus destructor, wołowina, mięso końskie, mięso kurze, mięso indycze, mięso królicze, mięso owcze, wieprzowina, świerszcz domowy, mącznik młynarek, szarańcza wędrowna, pies, kot, świnka morska, chomik dżungarski, mysz domowa, szczur, nabłonek króliczy, nabłonek krowi, nabłonek koński, nabłonek świni, nabłonek owczy, nabłonek kozi, jad pszczeli, jad klecanki rdzaworożnej, jad osy pospolitej, jad szerszenia, karaluch, karaluch amerykański, mrówka ognista, seler, marchew, pomidor, cebula, czosnek, awokado, ziemniak, gorczyca, papryka, kminek, oregano, pietruszka, anyż, kiwi, jabłko, papaja, pomarańcza, melon, figa, truskawka, mango, banan, brzoskwinia, wiśnia, gruszka, borówka czarna, winogrona, nicienie, karp, dorsz atlantycki, łosoś, tuńczyk, krab, homar, kałamarnica, omułek jadalny, ostryga, krewetka biała, krewetka północna, krewetka tygrysia, przegrzebek, małż, śledź atlantycki, makrela atlantycka, garnela pospolita, miecznik, płaszczka kolczasta, lateks, fikus, drożdże piekarnicze, europejski obrzeżek gołębi